PELAJAR dari Program Diploma Teknologi Pemesinan Industri yang LAYAK KE PERINGKAT AKHIR Pertandingan WorldSkills Malaysia Belia (WSMB) 2024 bagi Bidang Mechanical Engineering CAD.

Laporan Ringkas: Muhammad Azib Zikrie Bin Azron Hairie Layak ke Peringkat Akhir Pertandingan WorldSkills Malaysia Belia (WSMB) 2024

Muhammad Azib Zikrie Bin Azron Hairie, seorang pelajar dari Program Diploma Teknologi Pemesinan Industri, telah berjaya melayakkan diri ke peringkat akhir Pertandingan WorldSkills Malaysia Belia (WSMB) 2024 bagi Bidang Mechanical Engineering CAD.

Pertandingan peringkat akhir ini akan diadakan pada 25 hingga 27 Ogos 2024 di Universiti Kuala Lumpur Malaysia France Institute (UNIKL MFI), Bangi, Selangor.

Azib telah menunjukkan prestasi yang cemerlang dalam pusingan-pusingan awal pertandingan ini, yang telah membuktikan kemahiran dan kepakaran beliau dalam bidang Mechanical Engineering CAD. Kejayaan beliau ini adalah hasil daripada dedikasi, kerja keras, dan komitmen yang tinggi dalam menguasai bidang tersebut.

Seluruh warga Kolej Vokasional Sungai Buloh mengucapkan tahniah dan selamat maju jaya kepada Muhammad Azib Zikrie. Semoga beliau dapat memberikan persembahan yang terbaik dan membawa pulang kejayaan dalam pertandingan tersebut, sekali gus mengharumkan nama institusi dan negara.